Over ons
Het jaar 2022 is ten einde. Een goed moment om zowel terug als vooruit te kijken. Het was een jaar waarin we nog meer dan een jaar geleden flexibel, creatief maar voornamelijk innovatief uit de hoek zijn moeten komen. Het was ook een jaar waarin we veel mooie mijlpalen hebben bereikt. We nemen je graag mee door de hoogtepunten van De Sutter Naturally in 2022.

Innovatie en duurzaamheid

Ook in 2022 zijn we blijven inzetten op innovatie en duurzaamheid. Na jarenlang ontwikkeling en testen van onze Infinity producten in RECO-materiaal, zetten we dit productgamma in 2022 sterk in de markt.  Infinity werd het voorbije jaar dan ook niet zomaar beloond met de Innovation Award op Spoga in Keulen. Een mooie bekroning van het harde werk van een sterk team!

Met Densiforce®, ons nieuwe keurmerk voor het productieproces van onze toepassingen in geïmpregneerd zachthout, brachten we een ecologisch alternatief voor gecreosoteerde omheiningen. Het is dé referentie als het gaat om bescherming van zachthout tegen houtrot met respect voor het milieu. Opnieuw een innovatieve en duurzame oplossing waarmee we het verschil maken over de ganse lijn.

Ons gamma aan schuilstallen onderging een facelift. Ook hier blijven we innoveren en sleutelen aan  een duurzaam een kwalitatief product dat in de lijn ligt met onze poorten en omheiningen.

Groei in binnen- en buitenland

Als bedrijf kenden we een mooie groei die zich heeft vertaald in een stijging van 48 naar 53 gemotiveerde medewerkers.

Niet alleen binnen België groeiden we gestaag. In 2022 zetten we hoog in op export. De verdeling in volume hout is momenteel al 60% export t.o.v. 40% in België. In 2023 zullen we die trend blijven verderzetten en zal het aandeel in export nog meer aan belang winnen.

Al deze verwezenlijkingen waren uiteraard enkel mogelijk dankzij een sterk team van gemotiveerde collega’s. Zij dragen de kernwaarden van De Sutter Naturally in het hart en vormen daarmee de basis van ons succes. Dank je wel.

We kijken met veel plezier uit naar het nieuwe jaar. We zijn de afgelopen tijd ontzettend gegroeid, omdat we échte toegevoegde waarde aan onze klanten bieden. We zullen ons in 2023 daarom verder inzetten voor waar we al 45 jaar voor staan: dé kwaliteitsreferentie voor poorten, omheiningen en schuilstallen.

Collega’s, klanten, en partners, we danken jullie allemaal voor een mooi jaar en kijken uit naar de uitdagingen en kansen van 2023.