Draadgaas omheining | Hoge kwaliteit, veilig en diervriendelijk | Een visuele meerwaarde voor je eigendom

Ronde Robinia Draadgaas

Authentieke landelijke uitstraling, met draadgaas

Rust je exclusieve landschapstuin uit met een prachtige omheining met authentieke, natuurlijke uitstraling. Met halfronde palen gemaakt van Robinia: de meest duurzame en harde Europese houtsoort. De perfecte oplossing voor je draadgaasomheining

Eigenschappen

 • De ronde geschilde, gekroonde en gepunte palen hebben een klassieke, natuurlijke uitstraling.
 • Gemaakt uit de harde en duurzame houtsoort Robinia, ook wel gekend als pseudo Acacia.
 • De Sutter Naturally is de grootste Belgische verdeler van het hoogkwalitatieve Tornado draadgaas dat al 40 jaar wordt vervaardigd in Groot-Brittannië.
 • Door de dikte van de draad kunnen we deze op zeer hoge spanning plaatsen, wat zorgt voor een strak uitzicht én het voorkomt doorzakken doorheen de jaren. 
 • De hoge galvanisatiegraad beschermt de draad tegen het roesten.
 • De tussenafstand van de draden is maximaal 8 cm, bijgevolg ondoordringbaar voor hoofden, koppen, hoeven en voeten.
   

Uitvoeringen

Hoogte
117cm 10 horizontale draden
120cm 13 horizontale draden
158cm 15 horizontale draden
192cm 17 horizontale draden

Kenmerken

 1. Ronde palen van hard en duurzaam Robinia (Acacia)
 2. Kwaliteitsvol, strak opgespannen Tornado draadgaas beschermd tegen roest
 3. Authentieke, landelijke uitstraling

Opties

Elektriciteit

We plaatsen een stroomdraad op de omheining die zowel de omheining als de dieren beschermt. De elektriciteit voorkomt dat de dieren gaan knagen en schuren aan het hout. Ook de poort kunnen we elektrisch beschermen. We plaatsen het circuit met ringisolatoren of w-isolatoren.

Onze aanpak

De Sutter Naturally biedt de beste zorg, bescherming en veiligheid voor je viervoeter, uitstekende service voor jou en een meerwaarde voor je eigendom.

Onze garantie

Robinia palen

In het geval van levering door De Sutter Naturally van deze artikelen in Robinia, duurzaamheidsklasse 1-2, geldt een verwachte levensduur van 25 jaar en een anti-rotgarantie op het geleverde materiaal, gedurende de eerste 12 jaar aan 100%. Gedurende de daaropvolgende vijf jaar geldt een degressieve garantiewaarde, waarbij de garantiewaarde 20% per jaar daalt. Deze degressieve garantie beperkt zich enkel tot het materiaal.

Voor Tornado® draadgaas en poortbeslag
Al onze metaalproducten worden warm gegalvaniseerd voor een optimale bescherming. Het 5 mm dikke poortbeslag gaat levenslang mee. De Tornado® Wire producten passen perfect binnen onze standaard van kwaliteit en duurzaamheid. Voor deze producten geldt een garantie op elasticiteit en tegen corrosie die gelijk loopt met deze van de gekozen palen.