Authentieke, landelijke (schuil)stallen van duurzaam hout

Een houten stal is een prachtige meerwaarde voor je paardenweide. Bij de Sutter Naturally is dat maatwerk, volledig af te stemmen op de noden van jou en je dieren. Met meer dan 40 jaar ervaring in houten paardenweides en poorten, specialiseren we op vraag van de klant recent ook in het bouwen van stallen die daar perfect bij aansluiten. De mogelijkheden zijn ruim. Zo kun je bijvoorbeeld isolatiemateriaal onder het dak laten aanbreng, en je stal uitrusten met een aluminium dakgoot. Wij helpen je kiezen.
Je buitendieren voorzien van welzijn en comfort? Met een schuilstal van De Sutter Naturally voorzie je je viervoeters van de zorg, bescherming en veiligheid die ze verdienen. Een must-have voor je dier, en een meerwaarde voor je eigendom.

Bescherming en veiligheid

Een beschermd dier is een gelukkig dier. Een (schuil)stal schermt onder andere af tegen extreme weersomstandigheden, zon en insecten. Je dier geniet zowel ’s nachts al overdag van de voordelen van de beschutting van een houten stal.
Met betonplex aan de binnenzijde en de keuze van het hout, is een stal van De Sutter Naturally uiterst stevig. Quasi onverwoestbaar bij gestamp en geknabbel.

Uitstraling

Onze schuilstallen zijn niet alleen functioneel, ze geven extra cachet aan je weide en eigendom. Het prachtige, duurzame hout versmelt naadloos met de omgeving, en past ook perfect bij onze authentieke houten omheiningen en poorten. Je hoeft dus niet te kiezen. Een stal van De Sutter Naturally is degelijk én stijlvol.

Duurzaamheid

Gebouwd met sterk hout uit duurzaam beheerde bossen, mét keurmerk. Die kwaliteit heeft een prijskaartje, maar je krijgt er een lange levensduur voor in de plaats. Een (schuil)stal van De Sutter Naturally blijft minstens 20 jaar mooi, met anti-rotgarantie.