Houten schuilstallen voor paarden | Ontdek de Double schuilstal: sterk, veilig een visuele meerwaarde voor je eigendom | Bescherming voor 2 paarden

Double

Bescherm je paarden in een luxueuze schuilstal met authentieke look

Onze houten schuilstallen smelten perfect samen met onze paardenomheiningen en weidepoorten. Gemaakt van vurenhout van de allerbeste kwaliteit met een prachtige authentieke look. Het dak met asymmetrische punt werken we naar wens af met metalen dakpanelen, al dan niet geïsoleerd. Ook zijn er verschillende opties, zoals bijvoorbeeld een dakgoot. 
Onze schuilstallen zijn extra stevig door het gebruik van betonplex en sterk hout. Quasi onverwoestbaar bij gestamp. Dankzij extra hoekprofielen, heb je ook geen last meer van geknabbel aan het materiaal. 
Deze schuilstal kan 2 paarden huisvesten en beschermen. 

Eigenschappen

  • Een unieke, houten schuilstal waar twee paarden beschermd zijn tegen zon, regen en wind.
  • Gemaakt van geïmpregneerd vurenhout van de beste kwaliteit, gedroogd in de oven voor maximale saturatie van het product.
  • Het mooi vergrijzend hout integreert prima in de natuurlijke omgeving.
  • Geen bouwvergunning nodig tot 40 m².
     

Technische tekening

Kenmerken

  1. Gemaakt van duurzaam hout met een prachtige authentieke look
  2. Beschermt je dieren tegen zon, regen en wind
  3. Sterk en veilig, uit te rusten met talloze opties

Schuilstalgids

Buitendieren, schuilstallen, welzijn & comfort – ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

We helpen je graag op weg met deze gratis gids vol handige tips en weetjes om je geliefde dieren optimaal te beschermen.

* Verplicht veld

Onze aanpak

De Sutter Naturally biedt de beste zorg, bescherming en veiligheid voor je viervoeter, uitstekende service voor jou en een meerwaarde voor je eigendom.

Onze garantie

De door De Sutter Naturally geleverde goederen en materialen hebben een verwachte levensduur van 20 jaar. Er geldt een anti-rotgarantie op het geleverde materiaal, gedurende de eerste 10 jaar aan 100%. Gedurende de daaropvolgende 5 jaar geldt een degressieve garantiewaarde, waarbij de garantiewaarde 20% per jaar daalt. Deze degressieve garantie beperkt zich enkel tot het materiaal.