Houten schuilstallen voor paarden | Ontdek de Single schuilstal: sterk, veilig een visuele meerwaarde voor je eigendom

Single

Bescherm je paard tegen zon, regen en wind

Onze houten schuilstallen smelten perfect samen met onze paardenomheiningen en weidepoorten. Deze open stallen met één binnenruimte en één volledig open zijde mag je tot 40 m² plaatsen zonder bouwvergunning. Gemaakt van vurenhout van de allerbeste kwaliteit met een prachtige authentieke look. Het dak met asymmetrische punt werken we naar wens af met metalen dakpanelen, al dan niet geïsoleerd. Ook zijn er verschillende opties, zoals bijvoorbeeld een dakgoot. 
Onze schuilstallen zijn extra stevig door het gebruik van betonplex en sterk hout. Quasi onverwoestbaar bij gestamp. Dankzij extra hoekprofielen, heb je ook geen last meer van geknabbel aan het materiaal. 

Eigenschappen

  • Binnenafmeting van 3m70 x 3m00 en buitenafmeting van 4m00 x 3m30
  • Vurenhout van de allerbeste kwaliteit, gedroogd in de oven waardoor het impregnatieproduct maximaal wordt opgenomen.
  • Natuurlijke grijze impregnatie met een prachtige authentieke look
  • Verschillende afwerkingsopties voor het dak met asymmetrische punt
  • Een binnenkant afgewerkt met betonplex, wat ervoor zorgt dat stampende paarden geen schade aan zichzelf of de stal aanbrengen
     

Technische tekening

schuilstal paard afmeting

Schuilstalgids

Buitendieren, schuilstallen, welzijn & comfort – ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

We helpen je graag op weg met deze gratis gids vol handige tips en weetjes om je geliefde dieren optimaal te beschermen.

* Verplicht veld

Kenmerken

  1. Gemaakt van duurzaam hout met een prachtige authentieke look
  2. Beschermt je dieren tegen zon, regen en wind
  3. Sterk en veilig, uit te rusten met talloze opties

Onze aanpak

De Sutter Naturally biedt de beste zorg, bescherming en veiligheid voor je viervoeter, uitstekende service voor jou en een meerwaarde voor je eigendom.

Onze garantie

De door De Sutter Naturally geleverde goederen en materialen hebben een verwachte levensduur van 20 jaar. Er geldt een anti-rotgarantie op het geleverde materiaal, gedurende de eerste 10 jaar aan 100%. Gedurende de daaropvolgende 5 jaar geldt een degressieve garantiewaarde, waarbij de garantiewaarde 20% per jaar daalt. Deze degressieve garantie beperkt zich enkel tot het materiaal.