De Sutter Naturally | Houten omheiningen voor paardenweides | Ontdek Ascot: vierkante palen met diamantkop | Hoge kwaliteit, veilig en diervriendelijk

Ascot

Verfijnde vierkante palen met diamantkop met een authentieke, landelijke uitstraling

De Ascot paardenomheining wordt gemaakt van tropisch hardhout, een stevige houtsoort met lange levensduur. De verfijnde vierkante palen met elegante diamantkop hebben een stijlvol uiterlijk, en zijn een echte visuele meerwaarde voor je paardenweide. Doordat we geen schroeven of nagels gebruiken en de planken afgerond zijn, is deze optie ook veilig.

Eigenschappen

  • Gemaakt van tropisch hardhout met duurzaamheidsklasse 1. Het beste hardhout met de langste levensduur en de grootste stevigheid.
  • De verfijnde vierkante palen hebben een geraffineerde diamantkop. De geschaafde afgeronde planken bieden veiligheid voor mens en paard.
  • Zonder gebruik van schroeven of nagels. De planken gaan door de palen, wat een solide verbinding geeft waarbij je paarden kan houden langs beide kanten.
  • Geen enkel onderhoud nodig tijdens een minimale levensduur van 30 jaar.
     

Uitvoeringen

Hoogte
1m20 a 1m30 2 planken
1m20 a 1m30 3 planken
1m40 a 1m50 3 planken

Kenmerken

  1. Vierkante palen met diamantkop
  2. Tropisch hardhout met duurzaamheidsklasse 1
  3. Solide verbinding zonder schroeven of nagels

Opties

Elektriciteit

We plaatsen een stroomdraad op de omheining die zowel de omheining als de dieren beschermt. De elektriciteit voorkomt dat de dieren gaan knagen en schuren aan het hout. Ook de poort kunnen we elektrisch beschermen. We plaatsen het circuit met ringisolatoren of w-isolatoren.

Kleinveedraad

Deze elegante en duurzame oplossing, beschermt zowel kleine als grote dieren. We plaatsen de gegalvaniseerde staaldraad door de palen heen.

Draadgaas op de omheining

We rusten je omheining uit met professioneel opgespannen draadgaas. Door de kleine mazen, kan je naast paarden ook andere dieren (kleinvee, pluimvee, enz.) in de weide houden, of juist zorgen dat andere dieren er niet inkomen. Ons draadgaas is beschikbaar in verschillende hoogtes.

Onze aanpak

De Sutter Naturally biedt de beste zorg, bescherming en veiligheid voor je viervoeter, uitstekende service voor jou en een meerwaarde voor je eigendom.

Onze garantie

In het geval van levering door De Sutter Naturally van dit artikel in tropisch hardhout, duurzaamheidsklasse 1, geldt een verwachte levensduur van 30 jaar en een anti-rotgarantie op het geleverde materiaal, gedurende de eerste 15 jaar aan 100%. Gedurende de daaropvolgende vijf jaar geldt een degressieve garantiewaarde, waarbij de garantiewaarde 20% per jaar daalt. Deze degressieve garantie beperkt zich enkel tot het materiaal.