De Sutter Naturally | Houten, landelijke omheiningen | Ontdek Post & Rail Classic: duurzaam en solide Robinia| Authentieke uitstraling, jarenlang genieten

Post & Rail Classic

Authentieke landelijke tuinomheining met natuurlijke uitstraling

Rust je exclusieve landschapstuin uit met een prachtige omheining met authentieke, natuurlijke uitstraling. Met halfronde palen gemaakt van Robiniahout (ook wel Acaciahout genoemd): de meest duurzame en harde Europese houtsoort. We schroeven of nagelen de liggers niet op de palen, maar steken deze er dwars door. Dat is de veiligste constructiemethode voor mens en dier, én het resultaat is extra stevig en oogt naadloos. Een meerwaarde voor je eigendom waar je jarenlang van geniet.

Eigenschappen

  • Omheining met klassieke, natuurlijke uitstraling.
  • De halfronde palen zijn gemaakt uit de harde en duurzame houtsoort Robinia.
  • Zonder gevaarlijke nagels of schroeven met een zeer solide en veilige constructiemethode.
  • Van deze omheining geniet je minimaal 25 jaar zonder onderhoud, met anti-rotgarantie.
     

Uitvoeringen

Hoogte
1m20 a 1m30 2 planken

Kenmerken

  1. Landelijke, authentieke uitstraling
  2. Gemaakt van duurzaam Robinia / Acacia
  3. 25 jaar onderhoudsvrij, met anti-rotgarantie

Opties

Een close-up van een houten hek met een draad eraan.

Elektriciteit

We plaatsen een stroomdraad op de omheining die zowel de omheining als de dieren beschermt. De elektriciteit voorkomt dat de dieren gaan knagen en schuren aan het hout. Ook de poort kunnen we elektrisch beschermen. We plaatsen het circuit met ringisolatoren of w-isolatoren.
Houten omheining met vierkante palen, 2 rails en draadgaas erop

Draadgaas op de omheining

We rusten je omheining uit met professioneel opgespannen draadgaas. Door de kleine mazen, kan je naast paarden ook andere dieren (kleinvee, pluimvee, enz.) in de weide houden, of juist zorgen dat andere dieren er niet inkomen. Ons draadgaas is beschikbaar in verschillende hoogtes.

Onze aanpak

De Sutter Naturally biedt de beste zorg, bescherming en veiligheid voor je viervoeter, uitstekende service voor jou en een meerwaarde voor je eigendom.

Onze garantie

In het geval van levering door De Sutter Naturally van deze artikelen in Robinia, duurzaamheidsklasse 1-2, geldt een verwachte levensduur van 25 jaar en een anti-rotgarantie op het geleverde materiaal, gedurende de eerste 12 jaar aan 100%. Gedurende de daaropvolgende vijf jaar geldt een degressieve garantiewaarde, waarbij de garantiewaarde 20% per jaar daalt. Deze degressieve garantie beperkt zich enkel tot het materiaal.