Houten poorten voor (paarden)weides | Ontdek ons Cottage model in verschillende houtsoorten | Een prachtige stijlvolle tuinpoort

Cottage

Een stijlvolle tuinpoort met verticale smalle stijlen

Deze houten tuinpoort vormt de ideale stijlvolle afsluiting van je tuin of tuinpad. De smalle verticale stijlen van ons Cottage model maken het poortje ondoordringbaar voor kinderen en huisdieren. Je hebt de keuze uit Densiforce® Rood Noors grenenhout of tropisch hardhout. Beide opties hebben een enorm lange levensduur, en worden enkel mooier doorheen de jaren. Een prachtige toevoeging aan je eigendom.

Eigenschappen

  • Densiforce® Rood Noors grenenhout, voor impregnatie gedroogd in de oven voor maximale productsaturatie.

of

  • Tropisch hardhout dat mooi vergrijst doorheen de jaren en zo een prachtige patine krijgt.
  • Het hout wordt gedroogd, geschaafd en gefreesd met oog op een goede pasvorm en stevige verbindingen.
  • Verkrijgbaar in verschillende breedtes en in een enkele of dubbele opstelling.
  • Voor een langere levensduur gebruiken we uitsluitend veiligheidsbouten van roestvrij staal en loopt de bovenbalk schuin af.

Uitvoeringen

Breedte x Hoogte
1m 1m
1m50 1m

Kenmerken

  1. Gemaakt van duurzaam tropisch hardhout of Rood Noors grenenhout
  2. Op maat vervaardigd, verkrijgbaar in verschillende dimensies
  3. Tijdloze, landelijke uitstraling

Onze aanpak

De Sutter Naturally biedt de beste zorg, bescherming en veiligheid voor je viervoeter, uitstekende service voor jou en een meerwaarde voor je eigendom.

Onze garantie

Cottage Nordic

De door De Sutter Naturally geleverde goederen en materialen hebben een verwachte levensduur van 20 jaar. Er geldt een anti-rotgarantie op het geleverde materiaal, gedurende de eerste 10 jaar aan 100%. Gedurende de daaropvolgende vijf jaar geldt een degressieve garantiewaarde, waarbij de garantiewaarde 20% per jaar daalt. Deze degressieve garantie beperkt zich enkel tot het materiaal.

Cottage Tropic

In het geval van levering door De Sutter Naturally van dit artikel in tropisch hardhout, duurzaamheidsklasse 1, geldt een verwachte levensduur van 30 jaar en een anti-rotgarantie op het geleverde materiaal, gedurende de eerste 20 jaar aan 100%.