Houten omheiningen voor paardenpistes | Draadgaas omheining | Hoge kwaliteit, veilig en diervriendelijk | Een visuele meerwaarde voor je eigendom.

Oklahoma draadgaas

Een functionele én stijlvolle draadgaasomheining

Een draadgaasomheining kan ook stijlvol zijn. De Sutter Naturally maakt zo’n omheiningen met kwalitatief Tornado draadgaas. Onze Oklahoma uitvoering met rechthoekige tussenpalen gemaakt van prachtig Densiforce®  Rood Noor grenenhout geeft de bescherming die je zoekt, en geeft tegelijk visuele meerwaarde aan je eigendom. Door de hoge spankracht zorgen we voor een strak, recht uitzicht zonder doorgezakte draad.

Eigenschappen

  • Door de trage groei van Rood Noors grenenhout ligt de dichtheid veel hoger, waardoor de saturatiegraad van de impregnatie na droging maximaal is.
  • De Sutter Naturally is de grootste Belgische verdeler van het hoogkwalitatieve Tornado draadgaas dat al 40 jaar wordt vervaardigd in Groot-Brittannië.
  • Door de dikte van de draad kunnen we deze op zeer hoge spanning plaatsen, wat zorgt voor een strak uitzicht en het voorkomt doorzakken doorheen de jaren. 
  • Dankzij de behandeling met een aluminium-zink legering blijft het draadgaas langdurig beschermd tegen roestvorming.
  • De afgeschuinde kop voorkomt dat er regenwater op de paal blijft staan.
  • De tussenafstand van de draden is maximaal 8 cm, bijgevolg ondoordringbaar voor hoofden, koppen, hoeven en voeten.

Uitvoeringen

Hoogte
100cm met mazen van 15cm
110cm met mazen van 8cm
120cm met mazen van 8cm
120cm met mazen van 15cm
158cm met mazen van 8cm
190cm met mazen van 8cm
190cm met mazen van 15cm

Kenmerken

  1. Gemaakt van Densiforce® Rood Noors grenenhout 
  2. Kwaliteitsvol, strak opgespannen Tornado draadgaas
  3. Vergt geen onderhoud en is beschermd tegen roestvorming

Opties

Een close-up van een houten hek met een draad eraan.

Elektriciteit

We plaatsen een stroomdraad op de omheining die zowel de omheining als de dieren beschermt. De elektriciteit voorkomt dat de dieren gaan knagen en schuren aan het hout. Ook de poort kunnen we elektrisch beschermen. We plaatsen het circuit met ringisolatoren of w-isolatoren.

Onze aanpak

De Sutter Naturally biedt de beste zorg, bescherming en veiligheid voor je viervoeter, uitstekende service voor jou en een meerwaarde voor je eigendom.

Onze garantie

Oklahoma palen

De door De Sutter Naturally geleverde goederen en materialen hebben een verwachte levensduur van 20 jaar. Er geldt een anti-rotgarantie op het geleverde materiaal, gedurende de eerste 10 jaar aan 100%. Gedurende de daaropvolgende vijf jaar geldt een degressieve garantiewaarde, waarbij de garantiewaarde 20% per jaar daalt. Deze degressieve garantie beperkt zich enkel tot het materiaal.

Voor Tornado® draadgaas en poortbeslag
Al onze metaalproducten worden warm gegalvaniseerd voor een optimale bescherming. Het 5 mm dikke poortbeslag gaat levenslang mee. De Tornado® Wire producten passen perfect binnen onze standaard van kwaliteit en duurzaamheid. Voor deze producten geldt een garantie op elasticiteit en tegen corrosie die gelijk loopt met deze van de gekozen palen.