De Sutter Naturally | Houten omheiningen voor paardenweides | Ontdek Windsor: duurzaam Rood Noors grenenhout | Geschaafde palen met luxe diamantkop

Windsor

Uitgesproken ontwerp met vierkante palen en diamantkop

Deze omheining wordt gekenmerkt door de luxueuze diamantkop en wordt gemaakt van luxe Rood Noors grenenhout. Superieur op vlak van kwaliteit en duurzaamheid, omdat het veel langzamer groeit dan gewoon grenenhout, waardoor de dichtheid van het hout hoger ligt en bijgevolg beter droogt in aanloop van het impregnatieproces. We schuiven de geschaafde planken – zonder nagels en schroeven - door de palen, wat zorgt voor een veilig en sterk resultaat dat bovendien mooi en solide oogt.
 

Eigenschappen

  • Omheining gemaakt van uitermate duurzaam Rood Noors grenenhout.
  • Geschaafde palen en een diamantkop.
  • Voor impregnatie gedroogd in de oven, zodat het hout volledig gesatureerd kan worden.
  • De planken worden in de palen geschoven waardoor er geen schroeven of nagels nodig zijn. Dit geeft een veilige en sterke verbinding.
  • Een minimale levensduur van 20 jaar
  • Vervaardigd volgens ons unieke Densiforce® productieproces, garant voor kwaliteit en duurzaamheid.
  • Onze Windsor uitvoering is beschikbaar in zowel Densiforce® groen als bruin.

Uitvoeringen

Hoogte
1m20 a 1m30 2 planken
1m20 a 1m30 3 planken
1m40 a 1m50 3 planken

Kenmerken

  1. Geschaafde palen met diamantkop
  2. Gemaakt van duurzaam Densiforce® groen of bruin.
  3. Solide, veilige verbinding van palen en planken zonder nagels of schroeven

Opties

Een close-up van een houten hek met een draad eraan.

Elektriciteit

We plaatsen een stroomdraad op de omheining die zowel de omheining als de dieren beschermt. De elektriciteit voorkomt dat de dieren gaan knagen en schuren aan het hout. Ook de poort kunnen we elektrisch beschermen. We plaatsen het circuit met ringisolatoren of w-isolatoren.
Houten omheining met vierkante palen, 2 rails en draadgaas erop

Draadgaas op de omheining

We rusten je omheining uit met professioneel opgespannen draadgaas. Door de kleine mazen, kan je naast paarden ook andere dieren (kleinvee, pluimvee, enz.) in de weide houden, of juist zorgen dat andere dieren er niet inkomen. Ons draadgaas is beschikbaar in verschillende hoogtes.

Onze aanpak

De Sutter Naturally biedt de beste zorg, bescherming en veiligheid voor je viervoeter, uitstekende service voor jou en een meerwaarde voor je eigendom.

Onze garantie

De door De Sutter Naturally geleverde goederen en materialen hebben een verwachte levensduur van 20 jaar. Er geldt een anti-rotgarantie op het geleverde materiaal, gedurende de eerste 10 jaar aan 100%. Gedurende de daaropvolgende vijf jaar geldt een degressieve garantiewaarde, waarbij de garantiewaarde 20% per jaar daalt. Deze degressieve garantie beperkt zich enkel tot het materiaal.