De Sutter Naturally | Houten pisteomheining| Ontdek Square Safety: veiligheid gegarandeerd met de doorlopende toprail | Geïmpregneerd zachthout

Square Safety

Veiligheid gegarandeerd met de doorlopende toprail in Densiforce®

Een doorlopende toprail verzekert paard en ruiter van extra veiligheid bij mogelijke valpartijen. Ook maken de solide verbinding tussen palen en planken en de afwezigheid van nagels of schroeven je piste extra veilig. Niet alleen safe, maar ook een visuele aanwinst: het grenenhout van de beste kwaliteit heeft een mooie authentieke uitstraling en vereist geen onderhoud.

Eigenschappen

  • De doorlopende toprail biedt paard en ruiter extra veiligheid bij mogelijke valpartijen
  • Opgebouwd uit het hardste en meest duurzame geïmpregneerde grenenhout met maximale verzadiging van het groene impregnatieproduct door het drogingsproces.
  • Palen en liggers vormen een solide verbinding zonder nagels of schroeven.
  • Van deze paardenomheining geniet je minimaal 20 jaar, zonder onderhoud. 
  • Vervaardigd volgens ons unieke Densiforce® productieproces, garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

Uitvoeringen

Hoogte
0m751 plank + toprail
1m201 plank + toprail
1m202 planken + toprail
1m402 planken + toprail
 

Kenmerken

  1. Veilige constructie met doorlopende toprail
  2. Gemaakt van prachtig geïmpregneerd zachthout
  3. 20 jaar onderhoudsvrij

Opties

Zandplanken - grondplanken voor piste

Zandplanken

Maak je paardenpiste compleet met zandplanken of grondplanken. Zo geef je je paardenpiste een mooie en natuurlijke afbakening.

Onze aanpak

De Sutter Naturally biedt de beste zorg, bescherming en veiligheid voor je viervoeter, uitstekende service voor jou en een meerwaarde voor je eigendom.

Onze garantie

De door De Sutter Naturally geleverde goederen en materialen hebben een verwachte levensduur van 20 jaar. Er geldt een anti-rotgarantie op het geleverde materiaal, gedurende de eerste 10 jaar aan 100%. Gedurende de daaropvolgende vijf jaar geldt een degressieve garantiewaarde, waarbij de garantiewaarde 20% per jaar daalt. Deze degressieve garantie beperkt zich enkel tot het materiaal.