De Sutter Naturally | Houten, landelijke omheiningen | Ontdek Post & Rail Modern: duurzaam en solide Robinia| Landelijke uitstraling met vierkante palen

Post & Rail Modern

Tuinomheining met landelijke uitstraling met vierkante palen

De moderne variant van onze Post & Rail omheining geeft je (paarden)weide of bosdomein een prachtige authentieke en natuurlijke uitstraling. Gemaakt van Robiniahout (Acacia), de hardste en meest duurzame houtsoort van Europa. De palen zijn vierkant geschaafd, en de liggers schuiven we er dwars doorheen zonder gebruik van nagels of schroeven. Dat is steviger en optimaal veilig.

Eigenschappen

  • Omheining met een authentieke, natuurlijke uitstraling.
  • De palen en dwarsliggers worden gemaakt van Robinia (ook wel Acacia genoemd), de meest duurzame houtsoort die in Europa groeit.
  • Zonder gebruik van nagels en schroeven, veilig voor mens en dier langs beide kanten.
  • Dankzij de hoge dichtheid kan dit hout onbehandeld geplaatst worden.
  • Van deze paardenomheining geniet je minimaal 25 jaar zonder onderhoud. 
     

Uitvoeringen

Hoogte
1m20 a 1m30 2 planken

Kenmerken

  1. Landelijke omheining met schuin geschaafde kop
  2. Prachtig, duurzaam Robinia 
  3. 25 jaar onderhoudsvrij

Opties

Een close-up van een houten hek met een draad eraan.

Elektriciteit

We plaatsen een stroomdraad op de omheining die zowel de omheining als de dieren beschermt. De elektriciteit voorkomt dat de dieren gaan knagen en schuren aan het hout. Ook de poort kunnen we elektrisch beschermen. We plaatsen het circuit met ringisolatoren of w-isolatoren.
Houten omheining met vierkante palen, 2 rails en draadgaas erop

Draadgaas op de omheining

We rusten je omheining uit met professioneel opgespannen draadgaas. Door de kleine mazen, kan je naast paarden ook andere dieren (kleinvee, pluimvee, enz.) in de weide houden, of juist zorgen dat andere dieren er niet inkomen. Ons draadgaas is beschikbaar in verschillende hoogtes.

Onze aanpak

De Sutter Naturally biedt de beste zorg, bescherming en veiligheid voor je viervoeter, uitstekende service voor jou en een meerwaarde voor je eigendom.

Onze garantie

In het geval van levering door De Sutter Naturally van deze artikelen in Robinia, duurzaamheidsklasse 1-2, geldt een verwachte levensduur van 25 jaar en een anti-rotgarantie op het geleverde materiaal, gedurende de eerste 12 jaar aan 100%. Gedurende de daaropvolgende vijf jaar geldt een degressieve garantiewaarde, waarbij de garantiewaarde 20% per jaar daalt. Deze degressieve garantie beperkt zich enkel tot het materiaal.