De Sutter Naturally | Houten omheiningen voor paardenweides | Ontdek Royal Modern: duurzaam tropisch hardhout | Moderne afgeronde diamantkop

Royal Tropic Modern

Een exclusieve uitstraling met moderne, afgeronde kop

Deze weideomheining voor je paarden bevat uitsluitend tropisch hardhout van de hardste en meest duurzame kwaliteitsklasse. De glad geschaafde, vierkante palen hebben een moderne afgeronde diamantkop met een strakke uitstraling. Daarbij is dit een solide en veilige keuze, want we schuiven de dwarsplanken zonder nagels of schroeven doorheen de palen. Door de natuurlijke vergrijzing blijft het hout een prachtige meerwaarde voor je weide doorheen de jaren.

Eigenschappen

 • Gemaakt van tropisch hardhout van de hoogste duurzaamheidsklasse
 • De vierkante palen van 10 x 10 cm zijn zeer solide en glad geschaafd.
 • Geeft je omheining een strakke uitstraling door de moderne, afgeronde diamantkop.
 • Zonder gevaarlijke nagels of schroeven, met een veilige en bijzonder sterke verbinding van palen en planken.
 • Authentieke uitstraling door de natuurlijke vergrijzing, die het hout een prachtige patine geeft.
 • Van deze paardenomheining geniet je minimaal 30 jaar zonder onderhoud, met anti-rotgarantie.
   

Uitvoeringen

Hoogte
1m20 2 planken
1m20 3 planken
1m40 3 planken
1m60 4 planken

Kenmerken

 1. Vierkante palen van 10 x 10 cm met afgeronde diamantkop
 2. Gemaakt van natuurlijk vergrijzend tropisch hardhout
 3. 30 jaar onderhoudsvrij, met anti-rotgarantie

Opties

Houten omheining met vierkante palen, 2 rails en draadgaas erop

Draadgaas op de omheining

We rusten je omheining uit met professioneel opgespannen draadgaas. Door de kleine mazen, kan je naast paarden ook andere dieren (kleinvee, pluimvee, enz.) in de weide houden, of juist zorgen dat andere dieren er niet inkomen. Ons draadgaas is beschikbaar in verschillende hoogtes.
Een close-up van een houten hek met een draad eraan.

Elektriciteit

We plaatsen een stroomdraad op de omheining die zowel de omheining als de dieren beschermt. De elektriciteit voorkomt dat de dieren gaan knagen en schuren aan het hout. Ook de poort kunnen we elektrisch beschermen. We plaatsen het circuit met ringisolatoren of w-isolatoren.

Onze aanpak

De Sutter Naturally biedt de beste zorg, bescherming en veiligheid voor je viervoeter, uitstekende service voor jou en een meerwaarde voor je eigendom.

Onze garantie

In het geval van levering door De Sutter Naturally van dit artikel in tropisch hardhout, duurzaamheidsklasse 1, geldt een verwachte levensduur van 30 jaar en een anti-rotgarantie op het geleverde materiaal, gedurende de eerste 15 jaar aan 100%. Gedurende de daaropvolgende vijf jaar geldt een degressieve garantiewaarde, waarbij de garantiewaarde 20% per jaar daalt. Deze degressieve garantie beperkt zich enkel tot het materiaal.