De Sutter Naturally | Houten pisteomheining| Dressuurring: veiligheid gegarandeerd met de doorlopende toprail | Geïmpregneerd zachthout

Dressuurring

Exclusieve houten trainingsring voor dressuur

Een houten dressuurring van De Sutter Naturally is een stijlvolle en duurzame oplossing voor het afbakenen van uw dressuurpiste. Ook maken de solide verbinding tussen palen en planken en de afwezigheid van nagels of schroeven je piste extra veilig. Niet alleen safe, maar ook een visuele aanwinst: het grenenhout van de beste kwaliteit heeft een mooie authentieke uitstraling en vereist geen onderhoud. Of je kiest voor duurzaam tropisch hardhout dat minimaal 30 jaar lang geen onderhoud nodig heeft.

Eigenschappen

  • Een afgeleide versie van onze Square weideomheining of de Royal Tropic omheining.
  • We werken de palen en planken van de dressuurring glad geschaafd af.
  • Van deze paardenomheining geniet je 20 tot 30 jaar (afhankelijk van je houtkeuze), zonder onderhoud. 
     

Kenmerken

  1. Houten dressuurring met authentieke uitstraling
  2. Gemaakt van duurzaam grenenhout of tropisch hardhout
  3. Jarenlang onderhoudsvrij

Opties

Zandplanken - grondplanken voor piste

Zandplanken

Maak je paardenpiste compleet met zandplanken of grondplanken. Zo geef je je paardenpiste een mooie en natuurlijke afbakening.

Onze aanpak

De Sutter Naturally biedt de beste zorg, bescherming en veiligheid voor je viervoeter, uitstekende service voor jou en een meerwaarde voor je eigendom.

Onze garantie

Dressuurring in tropisch hardhout

In het geval van levering door De Sutter Naturally van deze artikelen in tropisch hardhout, duurzaamheidsklasse 1, geldt een verwachte levensduur van 30 jaar en een anti-rotgarantie op het geleverde materiaal, gedurende de eerste 15 jaar aan 100%. Gedurende de daaropvolgende vijf jaar geldt een degressieve garantiewaarde, waarbij de garantiewaarde 20% per jaar daalt. Deze degressieve garantie beperkt zich enkel tot het materiaal.

Dressuurring in geïmpregneerd zachthout

De door De Sutter Naturally geleverde goederen en materialen hebben een verwachte levensduur van 20 jaar. Er geldt een anti-rotgarantie op het geleverde materiaal, gedurende de eerste 10 jaar aan 100%. Gedurende de daaropvolgende vijf jaar geldt een degressieve garantiewaarde, waarbij de garantiewaarde 20% per jaar daalt. Deze degressieve garantie beperkt zich enkel tot het materiaal.