Houten omheiningen met vierkante palen en drie rails
Schuilstallen
De herfst is in het land. Het wordt kil en koud, het regent en je weiland wordt nat. Je paarden kunnen ertegen, al verdienen zij ook het comfort van onze schuilstal.

De Sutter Naturally maakte naam en verwierf faam in de paardenomheiningen. Dankzij onze schuilstallen bieden wij u een totaaloplossing aan voor uw weide en dieren. En net zoals bij de omheiningen, worden ook de schuilstallen op maat van uw dier gemaakt. 

Het idee van onze schuilstallen ontstond een vijftal jaar geleden. Onze klanten combineren kwaliteit aan esthetiek en verkiezen daarom een schuilstal die evenwaardig is aan hun omheining. Zij prefereren vaak een geïntegreerde aanpak en die vinden ze bij De Sutter Naturally. Wij ontwikkelden schuilstallen in harmonie met onze omheining en de natuur, zodat het een coherent geheel wordt. 
Ons gamma varieert van geïmpregneerde grenen tot eiken schuilstallen. Ook voor de dakbedekking zijn er opties, gaande van riet tot hoogwaardige dakpannen. Wenst u deuren en/of ramen? We passen het allemaal aan uw wensen aan. 

Niet onbelangrijk, u heeft geen vergunning nodig voor uw open schuilstal. Omdat schuilstallen bijdragen tot het welzijn van je dier. En daar zet De Sutter Naturally altijd sterk op in. Onze schuilstal is onontbeerlijk voor het comfort en veiligheid, en is in de winter even belangrijk als in de zomer. Zo zijn onze daken bijvoorbeeld geïsoleerd. Het beschermt tegen de zon en is geluidsarm als het regent. 
De veiligheid van je dier is onze eerste bekommernis. Dat geldt voor onze omheiningen en geldt evenzeer voor onze schuilstallen. Deze worden aan de binnenzijde opgetrokken in betonplex voor een veilige en stevige stal die tegen een (paarden)stootje kan.

De Sutter Naturally is altijd pionier geweest, inventief en creatief. Altijd anders dan anderen, net dat maakt ons en uw omheining en schuilstal zo uniek

De gratis schuilstalgids

Buitendieren, schuilstallen, welzijn & comfort – ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

We helpen je graag op weg met deze gratis gids vol handige tips en weetjes om je geliefde dieren optimaal te beschermen.

* Verplicht veld

Gerelateerde producten