Spoga top innovaties winnaar 2022
Over ons
De internationale hippische industrie kwam eind juli bijeen op de toonaangevende B2B-beurs, Spoga Horse 2022. Een van de hoogtepunten waren de Spoga Horse TOP INNOVATION AWARDS die voor de tweede keer werden uitgereikt.

Van de circa 60 ingezonden producten waren er 30 genomineerden. Hieruit heeft een internationale en interdisciplinaire jury, bestaande uit zeven leden, de 5 meest innovatieve oplossingen van de industrie als winnaars gekozen.

Infinity werd geselecteerd als een van de 5 winnaars van een Innovation Award voor meest innovatieve product. Jarenlang onderzoek en ontwikkeling hebben geresulteerd in de meest duurzame en milieuvriendelijke omheining op de markt. We zijn dan ook dankbaar dat onze Infinity-omheining eindelijk de erkenning heeft gekregen die ze verdient!

Infinity is een product gemaakt van 100% gerecycled composietmateriaal in een speciaal productieproces. De meest duurzame optie op de markt, met een authentieke landelijke uitstraling voor de exclusieve uitstraling van uw weide. Want hout is niet oneindig beschikbaar. Infinity: Unieke grondstof, uniek product! Milieuvriendelijk, robuust, veilig, kleurvast, tijdvast en volledig Belgisch.
 

Meer info: https://www.desutter-naturally.nl/omheiningen-poorten/reco

Expert in omheiningen

* Verplicht veld

Gerelateerde producten

Infinity

RECO omheiningen voor paardenweides | Duurzame omheining in recycleerbare kunststof| ECO & authentieke landelijke look voor de exclusieve uitstraling van je weide.