Over ons
Sinds februari van dit jaar versterkt Guus Mulders ons team, met als taak om De Sutter Naturally op de kaart te zetten in Zuid-Nederland.

Guus richt zich op prospectie en sales in deze regio en heeft al snel zijn weg gevonden in deze uitdagende rol. 

Guus brengt een diepe affiniteit met de paardenwereld mee, wat hem de perfecte vertegenwoordiger maakt voor onze producten en diensten. Al vanaf zijn zesde jaar is hij gepassioneerd door paardrijden, met een speciale voorliefde voor de springsport. Met jarenlange ervaring als professioneel ruiter, waarbij hij sprongen maakte tot op 1m40 niveau, begrijpt Guus precies wat belangrijk is voor onze klanten. Momenteel is hij nog actief in de sport met enkele jonge paarden en richt hij zich op het fokken van topkwaliteit springpaarden. Deze achtergrond stelt hem in staat om de specifieke behoeften van onze doelgroep uitstekend te begrijpen en hierop in te spelen. 

Zuid-Nederland is een nog onontgonnen markt voor De Sutter Naturally, maar we zien hier een groot potentieel. Onze focus ligt op de regio's Zeeland, Noord-Brabant en Limburg, met als doel om stapsgewijs uit te breiden naar heel Nederland. Dit eerste jaar richten we ons op het vergroten van onze naamsbekendheid en het realiseren van prachtige projecten die als showcase kunnen dienen. 

Onze inzet op de Nederlandse markt wordt gekenmerkt door een sterke focus op duurzaamheid en kwaliteit, zonder in te boeten aan esthetiek, wat onze aanpak vrij uniek maakt. We willen een vaste waarde en referentie worden binnen de wereld van hoogwaardige houten omheiningen en poorten, net zoals we dat in België reeds zijn. De Sutter Naturally staat voor vakmanschap, innovatie en een onvermoeibare toewijding aan klanttevredenheid.  

Om De Sutter Naturally stevig op de kaart te zetten, zal Guus regelmatig aanwezig zijn op diverse evenementen. Dit omvat paardensportevenementen, keuringen en netwerkbijeenkomsten. Door op deze evenementen aanwezig te zijn, kunnen we onze zichtbaarheid vergroten en direct in contact komen met potentiële klanten. Je zult Guus dus vaak tegenkomen op deze bijeenkomsten. Als je hem ziet, aarzel dan niet om hem aan te spreken. Hij staat altijd open voor een goed gesprek en vertelt je graag meer over De Sutter Naturally en wat wij voor jou kunnen betekenen. 

We wensen Guus veel succes bij het op de kaart zetten van De Sutter Naturally in Nederland en kijken ernaar uit om het Nederlandse landschap te veroveren met enkele prachtige projecten.