Over ons
De Sutter Naturally zet de volgende stap in haar expansie door de Europese markt te betreden met onze residentiële houten poorten.

Onze ambitie is om, in eerste instantie, in landen zoals Frankrijk, Duitsland en Spanje de kwaliteitsreferentie te worden, met ambachtelijke en duurzame poorten van Belgische makelij.

Actieve markten

Momenteel zijn we al actief in Frankrijk, waar we een sterke B2C verkoop hebben via De Sutter Naturally France. Duitsland en Spanje zijn de volgende markten waar we onze aanwezigheid versterken. De vraag naar kwaliteitsvolle poorten in deze landen is groot, mede door het gebrek aan hoogwaardige alternatieven. In Duitsland werken we samen met B2B-partners en nemen we op 5 juli deel aan de Hausmesse van Zaunteam, waar we een groot aantal potentiële nieuwe partners zullen ontmoeten. In Spanje richten we ons vooral op Belgische eigenaren van onroerend goed en ook daar zitten de nodige samenwerkingen in de pipeline. Op 21 juli zullen we aanwezig zijn op de Fête des Belges in Moraira om onze oplossingen aan deze doelgroep te presenteren.

Waarom kiezen voor Residential Gates?

Onze residentiële poorten onderscheiden zich door hun robuuste constructie en esthetische ontwerp. Gemaakt van eersteklas materialen zoals tropisch hardhout, bieden ze niet alleen een elegante uitstraling, maar ook duurzaamheid en weerbestendigheid. Bovendien zijn ze volledig aanpasbaar aan de wensen van de klant, van moderne tot landelijke stijlen, waardoor ze aansluiten bij de voorkeuren van elke specifieke doelmarkt en land. Onze poorten zijn met zorg vervaardigd uit hoogwaardig hout en ontworpen om lang mee te gaan. Ze bieden niet alleen een esthetische meerwaarde, maar ook de veiligheid en betrouwbaarheid die klanten verwachten. 

Daarom kiezen ook veel Belgen met een eigendom in het buitenland voor ons product. Eigenaars van een tweede verblijf of vastgoed in Spanje, en bij uitbreiding in heel Europa, kunnen profiteren van de unieke voordelen van onze poorten. Onze producten zijn niet alleen een esthetische meerwaarde voor hun eigendom, maar bieden ook de veiligheid en betrouwbaarheid die essentieel zijn voor onroerend goed dat vaak onbeheerd wordt achtergelaten. Ook bij hun afwezigheid is hun eigendom veilig en ze zijn verzekerd van een duurzame investering zonder onderhoud. De robuuste constructie en het onderhoudsvrije karakter van onze poorten maken ze een duurzame investering die de gemoedsrust van de eigenaar verzekert. 

Ambities

Onze doelen voor de tweede helft van het jaar zijn gericht op verdere groei in Duitsland en Frankrijk, met als doel een stevige marktpositie tegen 2025. Daarnaast openen we eind dit jaar een nieuwe showroom en belevingscentrum in Kampenhout. Deze uitbreiding stelt ons in staat om onze exportmarkten verder uit te bouwen en onze klanten nog beter van dienst te zijn. Bij De Sutter Naturally bouwen we aan een duurzame toekomst, waar kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan.