Een paard in een rijbak omheind met een dubbele houten poort aan houten omheiningen met vier spijlen
De Sutter Naturally | Houten omheiningen voor paardenweides | Ontdek Royal Tropic Classic: het meest harde en duurzame hout | Prestigieuze diamantkop
Royal Tropic Classic
Het onvoorwaardelijk en wederzijds vertrouwen dat wij met De Sutter Naturally voelen, hebben wij ook met onze paarden. Hun schuilstal is een baken van rust, en dat zien we aan hun houding. De Sutter Naturally wil net als wij eer halen uit hun werk, en daarom krijg je het beste als klant.

Jos Lansink, een vaste waarde in de internationale ruitersport. Naast het winnen van de meest prestigieuze titels, het trainen van toppaarden en -ruiters is hij ook al vele jaren trouwe klant bij De Sutter Naturally.
Stal Lansink in het Limburgse Meeuwen voelt als een thuis aan. Een plaats waar het welzijn van de paarden hand in hand gaat met het geluk en succes van ruiters.  Meneer Lansink stelt de veiligheid van zijn paarden voorop, een prioriteit die we bij De Sutter Naturally volledig volgen. Alle omheiningen bij stal Lansink zijn van De Sutter Naturally, de eerste werden reeds meer dan 12 jaar geleden geplaatst en zien er vandaag nog steeds prachtig uit. 
 

Referenties