Houten poorten voor (paarden)weides | Ontdek ons Wellington model van tropisch hardhout | Een visuele meerwaarde voor je eigendom.

Wellington

Tijdloze poort ontworpen in tropisch hardhout

Wie kiest voor onze weidepoort Wellington, verzekert zijn domein van tijdloze elegantie. De poort is vervaardigd van tropisch hardhout. Een bijzonder sterke en duurzame houtsoort, met een minimale levensduur van 20 jaar. Daarenboven vergrijst het hout automatisch door de jaren heen, waardoor je poort een prachtige natuurlijke patine krijgt. De poort is verkrijgbaar in een enkele of dubbele opstelling, verschillende breedtes en hoogtes.
 

Eigenschappen

  • De poort is gemaakt van duurzaam en bijzonder sterk tropisch hardhout met een tijdloos elegante uitstraling.
  • Solide constructie dankzij de uitvoering met pen- en gat verbinding.
  • Het hout heeft een natuurlijke vergrijzing en krijgt doorheen de jaren een prachtige patine.
  • Van deze poort geniet je minimaal 20 jaar, waarbij we voor een langere levensduur veiligheidsbouten van roestvrij staal gebruiken en de bovenbalk schuin laten aflopen voor regenwater.
     

Uitvoeringen

Houten poorten voor (paarden)weides | Ontdek ons Wellington model van tropisch hardhout | Een visuele meerwaarde voor je eigendom.

Kenmerken

  1. Gemaakt van duurzaam tropisch hardhout
  2. Op maat vervaardigd, verkrijgbaar in verschillende dimensies, in enkele of dubbele opstelling
  3. Tijdloze, landelijke uitstraling voor je eigendom met natuurlijk vergrijzend hout

Opties

Een close-up van een houten hek met een draad eraan.

Elektriciteit

We plaatsen een stroomdraad op de omheining die zowel de omheining als de dieren beschermt. De elektriciteit voorkomt dat de dieren gaan knagen en schuren aan het hout. Ook de poort kunnen we elektrisch beschermen. We plaatsen het circuit met ringisolatoren of w-isolatoren.

Onze aanpak

De Sutter Naturally biedt de beste zorg, bescherming en veiligheid voor je viervoeter, uitstekende service voor jou en een meerwaarde voor je eigendom.

Onze garantie

De door De Sutter Naturally geleverde goederen en materialen hebben een verwachte levensduur van 20 jaar. Er geldt een anti-rotgarantie op het geleverde materiaal, gedurende de eerste 10 jaar aan 100%. Gedurende de daaropvolgende vijf jaar geldt een degressieve garantiewaarde, waarbij de garantiewaarde 20% per jaar daalt. Deze degressieve garantie beperkt zich enkel tot het materiaal.