De Sutter Naturally | Houten omheiningen voor dieren | Ontdek Oklahoma: traditionele opschroef paardenomheining | Geïmpregneerd hout

Oklahoma

Solide opschroef omheining in Densiforce®

Opschroef omheining: de traditionele afwerking waarbij we de planken tegen de palen schroeven. Een degelijke, solide keuze, zeker in onze Oklahoma uitvoering in Rood Noors grenenhout. Deze boomsoort groeit veel trager dan de gewone den, wat het hout veel sterker maakt. Na kap worden de planken onder druk geïmpregneerd tot volledige saturatie. Jarenlang plezier, en het oogt nog eens prachtig op je domein.

Eigenschappen

  • Rood Noors grenenhout, sterker dan gewone den door de trage groei.
  • Volledige saturatie van het impregnatieproduct door het drogingsproces.
  • Stijlvol uitzicht door de afgeschuinde kop, die bovendien de afloop van het regenwater bevordert.
  • Kies tussen twee of drie regels, waarbij we de planken om de 5 meter afwisselen voor een nóg stevigere verbinding.
  • Minimale levensduur van 20 jaar.
  • Vervaardigd volgens ons unieke Densiforce® productieproces, garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

Uitvoeringen

Hoogte
1m20 a 1m30 2 planken
1m20 a 1m30 3 planken
1m40 a 1m50 3 planken

Kenmerken

  1. Opschroef omheining met twee of drie regels
  2. Geïmpregneerd Rood Noors grenenhout
  3. Uiterst solide houtkeuze én afwerking

Opties

Een close-up van een houten hek met een draad eraan.

Elektriciteit

We plaatsen een stroomdraad op de omheining die zowel de omheining als de dieren beschermt. De elektriciteit voorkomt dat de dieren gaan knagen en schuren aan het hout. Ook de poort kunnen we elektrisch beschermen. We plaatsen het circuit met ringisolatoren of w-isolatoren.
Houten omheining met vierkante palen, 2 rails en draadgaas erop

Draadgaas op de omheining

We rusten je omheining uit met professioneel opgespannen draadgaas. Door de kleine mazen, kan je naast paarden ook andere dieren (kleinvee, pluimvee, enz.) in de weide houden, of juist zorgen dat andere dieren er niet inkomen. Ons draadgaas is beschikbaar in verschillende hoogtes.

Onze aanpak

De Sutter Naturally biedt de beste zorg, bescherming en veiligheid voor je viervoeter, uitstekende service voor jou en een meerwaarde voor je eigendom.

Onze garantie

De door De Sutter Naturally geleverde goederen en materialen hebben een verwachte levensduur van 20 jaar. Er geldt een anti-rotgarantie op het geleverde materiaal, gedurende de eerste 10 jaar aan 100%. Gedurende de daaropvolgende vijf jaar geldt een degressieve garantiewaarde, waarbij de garantiewaarde 20% per jaar daalt. Deze degressieve garantie beperkt zich enkel tot het materiaal.