De Sutter Naturally | Houten omheiningen voor paardenweides | Ontdek Square: robuuste, tijdloze elegantie | Een visuele meerwaarde voor je eigendom

Square

Een omheining met een tijdloze, elegante uitstraling

Van de Square paardenomheining geniet je jarenlang. De glad geschaafde vierkante palen zijn zeer stevig en gemaakt van Densiforce® grenenhout van de bovenste plank. Niet alleen is de weideomheining enorm sterk en veilig, deze keuze vergt ook geen enkel onderhoud. En dat voor minstens 20 jaar. Daarboven is een omheining van De Sutter Naturally altijd een zeer smaakvolle meerwaarde voor je domein. 

Eigenschappen

  • Robuuste, vierkante palen van 12 x 12 cm.
  • Afgeronde, glad geschaafde planken die door de palen schuiven voor een solide verbinding, zonder gevaarlijke nagels of schroeven.
  • Grenenhout van de beste kwaliteit, gedroogd in de oven voor impregnatie, wat maximale verzadiging geeft.
  • Geen onderhoud nodig tijdens een minimale levensduur van 20 jaar.
  • Vervaardigd volgens ons unieke Densiforce® productieproces, garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

Uitvoeringen

Hoogte
1m20 2 planken
1m20 3 planken
1m40 3 planken
1m60 4 planken

Kenmerken

  1. Robuuste, vierkante palen van 12 x 12 cm met afgeronde kop
  2. Densiforce®Geïmpregneerd grenenhout van de beste kwaliteit
  3. Solide verbinding zonder schroeven of nagels

Opties

Een close-up van een houten hek met een draad eraan.

Elektriciteit

We plaatsen een stroomdraad op de omheining die zowel de omheining als de dieren beschermt. De elektriciteit voorkomt dat de dieren gaan knagen en schuren aan het hout. Ook de poort kunnen we elektrisch beschermen. We plaatsen het circuit met ringisolatoren of w-isolatoren.
Houten omheining met vierkante palen, 2 rails en draadgaas erop

Draadgaas op de omheining

We rusten je omheining uit met professioneel opgespannen draadgaas. Door de kleine mazen, kan je naast paarden ook andere dieren (kleinvee, pluimvee, enz.) in de weide houden, of juist zorgen dat andere dieren er niet inkomen. Ons draadgaas is beschikbaar in verschillende hoogtes.

Onze aanpak

De Sutter Naturally biedt de beste zorg, bescherming en veiligheid voor je viervoeter, uitstekende service voor jou en een meerwaarde voor je eigendom.

Onze garantie

De door De Sutter Naturally geleverde goederen en materialen hebben een verwachte levensduur van 20 jaar. Er geldt een anti-rotgarantie op het geleverde materiaal, gedurende de eerste 10 jaar aan 100%. Gedurende de daaropvolgende vijf jaar geldt een degressieve garantiewaarde, waarbij de garantiewaarde 20% per jaar daalt. Deze degressieve garantie beperkt zich enkel tot het materiaal.