Longeercirkel

Veilige houten omheining voor je longeercirkel of stapmolen

Door regelmatig te longeren of in de stapmolen te stappen, blijft je paard in beweging. Bewegen is essentieel om je dier gezond te houden, en het is een belangrijk deel van de training. Typisch doen ze dat in de ronde opstelling van een longeerbak, paddock of trainingsmolen. Op zoek naar een cirkelvormige omheining voor je stapmolen? De Sutter Naturally bouwt hoogwaardige houten exemplaren die uiterst duurzaam en veilig zijn, én esthetisch mooi ogen op je eigendom. 

Eigenschappen

  • Onze omheining voor longeercirkels of stapmolens is beschikbaar in hardhout of zachthout.
  • Ze sluiten bovendien perfect aan bij ons aanbod van houten omheiningen.
  • Bovendien bouwen we je cirkel perfect rond: dat kan alleen wanneer de hoeken van de palen perfect 9° zijn.
  • Onze hoogwaardige machines garanderen een nauwkeurigheid tot 0,1 mm.
  • Afhankelijk van je wens kies je voor een hoogte van 1m40 of 1m60

Kenmerken

  1. Zeer veilige, ronde omheining met authentieke uitstraling
  2. Gemaakt van duurzaam hardhout of Densiforce® zachthout
  3. Als deel van je pisteomheining, longeercirkel of hoogspringpaddock

Opties

Zandplanken - grondplanken voor piste

Zandplanken

Maak je paardenpiste compleet met zandplanken of grondplanken. Zo geef je je paardenpiste een mooie en natuurlijke afbakening.

Onze aanpak

De Sutter Naturally biedt de beste zorg, bescherming en veiligheid voor je viervoeter, uitstekende service voor jou en een meerwaarde voor je eigendom.

Onze garantie

Longeercirkel in tropisch hardhout

In het geval van levering door De Sutter Naturally van deze artikelen in tropisch hardhout, duurzaamheidsklasse 1, geldt een verwachte levensduur van 30 jaar en een anti-rotgarantie op het geleverde materiaal, gedurende de eerste 15 jaar aan 100%. Gedurende de daaropvolgende vijf jaar geldt een degressieve garantiewaarde, waarbij de garantiewaarde 20% per jaar daalt. Deze degressieve garantie beperkt zich enkel tot het materiaal.

Dressuurring in geïmpregneerd zachthout

De door De Sutter Naturally geleverde goederen en materialen hebben een verwachte levensduur van 20 jaar. Er geldt een anti-rotgarantie op het geleverde materiaal, gedurende de eerste 10 jaar aan 100%. Gedurende de daaropvolgende vijf jaar geldt een degressieve garantiewaarde, waarbij de garantiewaarde 20% per jaar daalt. Deze degressieve garantie beperkt zich enkel tot het materiaal.