De Sutter Naturally | Houten pisteomheiningen | Ontdek Royal Tropic Safety: veiligheid gegarandeerd met de doorlopende toprail | Natuurlijke vergrijzing

Royal Tropic Safety

Veiligheid gegarandeerd met de doorlopende toprail uit prachtig hout met authentieke uitstraling

Deze prachtige pisteomheining met authentieke look wordt opgebouwd uit het stevigste en meeste duurzame tropische hardhout. Door de natuurlijke vergrijzing wordt het hout alleen maar mooier doorheen de jaren. Door de solide verbinding tussen de horizontale en verticale palen en de doorlopende toprail, garandeer je paard en ruiter van extra veiligheid bij mogelijke valpartijen. Baken af met mooie, natuurlijke zandplanken.

Eigenschappen

  • De doorlopende toprail biedt paard en ruiter extra veiligheid bij mogelijke valpartijen
  • Opgebouwd uit het hardste en meest duurzame tropische hardhout.
  • Hout dat doorheen de jaren vergrijst, met een prachtige authentieke uitstraling als resultaat.
  • Sterke, geschaafde vierkante palen van 10 x 10 cm, waar de planken worden doorgeschoven voor een solide verbinding zonder nagels of schroeven.
  • Van deze paardenomheining geniet je minimaal 30 jaar, zonder onderhoud. 
     

Uitvoeringen

Hoogte
0m751 plank + toprail
1m201 plank + toprail
1m202 planken + toprail
1m402 planken + toprail

Kenmerken

  1. Veilige constructie met doorlopende toprail
  2. Gemaakt van duurzaam tropisch hardhout met natuurlijke vergrijzing
  3. 30 jaar onderhoudsvrij

Opties

Zandplanken - grondplanken voor piste

Zandplanken

Maak je paardenpiste compleet met zandplanken of grondplanken. Zo geef je je paardenpiste een mooie en natuurlijke afbakening.

Onze aanpak

De Sutter Naturally biedt de beste zorg, bescherming en veiligheid voor je viervoeter, uitstekende service voor jou en een meerwaarde voor je eigendom.

Onze garantie

In het geval van levering door De Sutter Naturally van dit artikel in tropisch hardhout, duurzaamheidsklasse 1, geldt een verwachte levensduur van 30 jaar en een anti-rotgarantie op het geleverde materiaal, gedurende de eerste 15 jaar aan 100%. Gedurende de daaropvolgende vijf jaar geldt een degressieve garantiewaarde, waarbij de garantiewaarde 20% per jaar daalt. Deze degressieve garantie beperkt zich enkel tot het materiaal.