Houten poorten voor (paarden)weides | Ontdek ons Dublin model van vurenhout | Een visuele meerwaarde voor je eigendom.

Dublin

Authentiek ontworpen zachthouten poort

De Dublin weidepoort gemaakt van vurenhout geeft je eigendom een tijdloze uitstraling. Je kan de poort in enkele of dubbele opstelling laten plaatsen, in verschillende lengtes. Dublin sluit perfect aan bij je paardenweide, en je omheining van De Sutter Naturally. Met een levensduur van minimaal 20 jaar, is dit een duurzame optie. 
 

Eigenschappen

  • Een weidepoort vervaardigd op traditionele en authentieke wijze. 
  • Gemaakt van sterk vurenhout met een tijdloze uitstraling.
  • Solide constructie dankzij de uitvoering met pen- en gat verbinding.
  • Voor een langere levensduur gebruiken we uitsluitend veiligheidsbouten van roestvrij staal en loopt de bovenbalk schuin af (voor afloop van regen). 
  • Van deze poort geniet je minimaal 20 jaar.
  • Vervaardigd volgens ons unieke Densiforce® productieproces, garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

Uitvoeringen

Kenmerken

  1. Gemaakt van hard en duurzaam vurenhout 
  2. Verkrijgbaar in verschillende dimensies
  3. Tijdloze, landelijke uitstraling voor je eigendom

Opties

Een close-up van een houten hek met een draad eraan.

Elektriciteit

We plaatsen een stroomdraad op de omheining die zowel de omheining als de dieren beschermt. De elektriciteit voorkomt dat de dieren gaan knagen en schuren aan het hout. Ook de poort kunnen we elektrisch beschermen. We plaatsen het circuit met ringisolatoren of w-isolatoren.

Onze aanpak

De Sutter Naturally biedt de beste zorg, bescherming en veiligheid voor je viervoeter, uitstekende service voor jou en een meerwaarde voor je eigendom.

Onze garantie

De door De Sutter Naturally geleverde goederen en materialen hebben een verwachte levensduur van 20 jaar. Er geldt een anti-rotgarantie op het geleverde materiaal, gedurende de eerste 10 jaar aan 100%. Gedurende de daaropvolgende vijf jaar geldt een degressieve garantiewaarde, waarbij de garantiewaarde 20% per jaar daalt. Deze degressieve garantie beperkt zich enkel tot het materiaal.