Houten poorten voor (paarden)weides | Ontdek onze Field Gate van tropisch hardhout | Een visuele meerwaarde voor je eigendom.

Field Gate

Op maat vervaardigd op traditionele en authentieke wijze

De Sutter Naturally landelijke houten weidepoorten zijn op traditionele en authentieke wijze vervaardigd, en geven je weide een prachtige visuele meerwaarde. Natuurlijk ogend, maar robuust en duurzaam. Zowel op vlak van vervaardiging met bouten van RVS als in de keuze van het hout. Het tropisch hardhout met duurzaamheidsklasse 1 blijft decennia mooi, en sluit perfect aan bij onze authentieke weideomheiningen.

Eigenschappen

  • Een weidepoort vervaardigd op traditionele en authentieke wijze. Je herkent onze weidepoorten aan het brandmerk van De Sutter Naturally.
  • Gemaakt van het sterkste tropisch hardhout, met duurzaamheidsklasse 1. Dit geeft onze poorten de nodige robuustheid.
  • Solide constructie dankzij de uitvoering met pen- en gat verbinding.
  • De veiligheidsbouten zijn van roestvrij staal en de bovenbalk loopt schuin af zodat water er af kan lopen.
  • Een levensduur van minimaal 30 jaar.

Uitvoeringen

Field Gate poort hardhout duurzaamheidsklasse 1

Kenmerken

  1. Gemaakt van hard en duurzaam tropisch hout met duurzaamheidsklasse 1 
  2. Mogelijkheid tot maatwerk
  3. Authentieke, landelijke uitstraling die perfect past bij je De Sutter Naturally omheining

Opties

Een close-up van een houten hek met een draad eraan.

Elektriciteit

We plaatsen een stroomdraad op de omheining die zowel de omheining als de dieren beschermt. De elektriciteit voorkomt dat de dieren gaan knagen en schuren aan het hout. Ook de poort kunnen we elektrisch beschermen. We plaatsen het circuit met ringisolatoren of w-isolatoren.

Onze aanpak

De Sutter Naturally biedt de beste zorg, bescherming en veiligheid voor je viervoeter, uitstekende service voor jou en een meerwaarde voor je eigendom.

Onze garantie

In het geval van levering door De Sutter Naturally van dit artikel in tropisch hardhout, duurzaamheidsklasse 1, geldt een verwachte levensduur van 30 jaar en een anti-rotgarantie op het geleverde materiaal, gedurende de eerste 20 jaar aan 100%.