Gebogen houten hek met ronde palen en drie rails
Over hout
Densiforce® is hét nieuwe keurmerk voor het volledige productieproces van onze toepassingen in geïmpregneerd zachthout.

Onze omheiningen in Densiforce® garanderen een levensduur van je omheining van 20 jaar en meer. De unieke combinatie van oorsprong van het hout, het gecontroleerde droogproces en de impregnatie tot saturatie met een verbeterd impregnatiemiddel maken van Densiforce®, de nieuwe referentie als het gaat om de bescherming van zachthout tegen houtrot met respect voor het milieu. Dankzij het Densiforce® label ben je zeker van de best mogelijke kwaliteit en duurzaamheid voor je geïmpregneerde zachthouten omheining. 

Het unieke beschermde productieproces waardoor deze kwaliteit gegarandeerd wordt, wordt nu ook bekrachtigd met een kwaliteits- en garantiecertificaat. Dit certificaat ontvang je bij elke omheining in Densiforce® die we bij jou plaatsen.

Kiezen voor houten omheiningen en poorten in Densiforce®, dat is een duurzame investering ten top.

Expert in omheiningen

De juiste materialen en uitvoering kiezen voor duurzame, stijlvolle omheining: waar let je op? De Sutter Naturally helpt je kiezen, en begeleidt je optimaal tijdens je aankoop. Ontdek met deze handige startersgids hoe een houten omheining een meerwaarde betekent voor je eigendom.
* Verplicht veld

Gerelateerde producten